Pelgrim kookplaten

Pelgrim biedt u een uitgebreid assortiment kookplaten; verschillende afmetingen, stijlen en uitvoeringen. Van RVS kookplaten tot gas-op-glaskookplaten en van keramische- tot luxe inductiekookplaten. Voor ieders kookwensen en interieursmaak is er een perfecte kookplaat!

GKB677 met krachtige wokbrander

  • Koken op een gaskookplaat met A+ branders en Kookkeur zorgt voor het hoogste gasrendement en dus snellere aankooktijden van uw gerechten. Kortom; energiezuinig en tijdsbesparend!
  • A+ branders zijn 1-delige branders, waardoor deze eenvoudig te reinigen zijn.
  • Krachtige wokbrander, regelbaar tot maar liefst 4,5 kW; voor écht wokken is een wokbrander met hoog vermogen onmisbaar.
  • Ideale opstelling van gasbranders. U kunt met gemak op alle branders tegelijk koken; genoeg ruimte voor de wokpan en andere pannen met verschillende afmetingen.

DE VERSCHILLENDE KOOKPLATEN

Basis gaskookplaten

Voordelige kookplaten
2-delige branders
Leverbaar in diverse breedtematen
Deze kookplaten zijn herkenbaar aan het typenummer dat begint met een 4, bijvoorbeeld GKB428

Luxe Pelgrim Life gaskookplaten

Met Kookkeur en 1-delige A+ branders
Leverbaar in diverse breedtematen
Het typenummer van deze luxe serie kookplaten begint met een 6, bijvoorbeeld GKB677W

Gas-op-glaskookplaten

Gas-op-glaskookplaten zijn voor velen een uitkomst als het gaat om schoonmaakgemak! In het assortiment van Pelgrim vindt u de 2- en 7-serie gas-op-glaskookplaten, gas-op-glaskookplaten, bijvoorbeeld typenummers GKB276 of GKB795.
De 2-serie gas-op-glas kookplaten
Voordelige kookplaten
Vervaardigd met gehard glas

De 7-serie gas-op-glaskookplaten

Luxe Pelgrim Life gas-op-glaskookplaten
Ven/aardigd met hoogwaardig keramisch glas
Met Kookkeur en A-i- branders

Keramische kookplaten

Alle keramische kookplaten van Pelgrim hebben Cook Light elementen. Deze elementen zorgen voor een snelle opwarming en afkoeling van de kookzones. Deze kookplaten zijn technisch hoogwaardig en hebben een nauwkeurige regeling van de warmte per kookzone. Daarnaast ervaart u veel schoonmaakgemak!
Inductiekookplaten
De inductiekookplaten van Pelgrim zijn energiezuinig, doordat deze een zeer laag stand-by verbruik hebben van slechts 1 Watt! Koken op een inductiekookplaat is uiterst snel en de warmte is perfect per kookzone is te regelen.
Alle energie om de kookzone op te warmen, wordt opgewekt met magnetische spoelen onder de glazen kookplaat. Hierdoor wordt alleen de pan verwarmd en is er dus geen energieverlies!

DE TECHNIEK VAN DE GASKOOKPLAAT

1-delige A+branders
De luxe Pelgrim Life gaskookplaten zijn voorzien van 1-delige A+ branders. De voordelen van dit soort branders zijn de snelheid van koken en het schoonmaakgemak doordat de branders uit 1 deel bestaan!

Thermische beveiliging

Gaskookplaat type GKB636 is voorzien van een thermische beveiliging. Zodra de gasvlam onverwachts dooft, zorgt deze beveiliging er voor dat de gastoevoer automatisch sluit. Geen vlam = geen gas!

Geïntegreerde vonkontsteking

Met één draai aan de bedieningsknop ontsteekt u automatisch de gasvlam, dus u hoeft de vlam nooit meer met de hand te ontsteken!

RVS of Pelgrim Jazz

Wilt u eens iets anders dan RVS? Dan heeft Pelgrim voor u twee kookplaten die leverbaar zijn in de matzwarte Pelgrim Jazz kleur, typen GKB635 en GKB677!

GEBRUIKSGEMAK

Bedieningsknoppen

De bedieningsknoppen op elke gaskookplaat van Pelgrim zijn makkelijk te bedienen. Bovendien hebben alle gaskookplaten bedieningsknoppen met geïntegreerde vonkontsteking, waardoor u de gasvlam snel ontsteekt!

Krachtige wokbrander

Verschillende Pelgrim gaskookplaten zijn vervaardigd met een wokbrander met diverse vermogens. De wokbranders op de Pelgrim Life gaskookplaten hebben een vermogen van maar liefst 4,5 kW. Voor het echte wokken is een hoogvermogen brander onmisbaar!

MILIEUBEWUST EN ENERGIEZUINIG

Dankzij de geïntegreerde vonkontsteking in de bedieningsknoppen van de gaskookplaten verspilt u geen gas!
Daarnaast heeft elke kookplaat gasbranders in diverse formaten. Dus wilt u sudderen?
Gebruik dan de sudderbrander in plaats van een normale brander. Dit scheelt energie en is beter voor het milieu!
COMBINEER NAAR EIGEN WENS!

De Pelgrim Connect serie bestaat uit luxe gas- en inductiekookplaten die u met elkaar kunt combineren. Dus u kunt met Pelgrim Connect naar eigen wens de perfecte kookplaat samenstellen. Daarnaast kunt u de Pelgrim Connect gas- en inductiekookplaten natuurlijk ook apart van elkaar in uw keuken plaatsen!

Combinatiemogelijkheden

Hiernaast ziet u diverse combinatiemogelijkheden, die u creëert met de Pelgrim Connect kookplaten. Gaat uw voorkeur uit naar koken op een inductiekookplaat, maar wilt u toch op gas kunnen wokken? Dat kan allemaal met Pelgrim Connect!

In het assortiment vindt u een variëteit aan gas- en inductiekookplaten in verschillende breedtematen en uitvoeringen! Alle Connect kookplaten zijn op elkaar afgestemd in materiaal en techniek.

De Pelgrim Connect gaskookplaten

De Pelgrim Connect gas-op-glas kookplaten zijn schitterend te combineren met de Connect inductiekookplaten. De gaskookplaten zijn voorzien van Kookkeur en A+ branders, zodat u een snellere aankooktijd ervaart. Daarnaast zijn de A t- branders makkelijk schoon te maken, omdat deze branders uit één deel bestaan!

De Pelgrim Connect inductiekookplaten

Er zijn verschillende soorten inductiekookplaten m het Pelgrim Connect assortiment; met of zonder bedieningsknoppen en in meerdere breedtematen. Voor al uw wensen is de perfecte inductiekookplaat leverbaar. De inductiekookplaten van Pelgrim zijn ook nog eens energiezuinig, doordat deze een zeer laag stand-by verbruik hebben van slechts 1 Watt!