Pegrim Magnetrons

De magnetron is tegenwoordig niet weer weg te denken in de moderne keuken. Vaak wordt de magnetron gebruikt om te ontdooien, maar er is nog veel meer mogelijk! Koken in een combi-magnetron heeft bijvoorbeeld als groot voordeel dat u de magnetron- en ovenfunctie kunt combineren. Hierdoor verkort u de bereidingstijd aanzienlijk!
Pelgrim heeft verschillende magnetrons in het assortiment waaruit u een keuze kunt maken; van eenvoudige magnetrons tot luxe combi-magnetrons.

DE VERSCHILLENDE MAGNETRONS

De magnetron

In nagenoeg elk huishouden is wel een magnetron te vinden. Magnetrons zijn geschikt voor ontdooien en opwarmen van ingrediënten of gerechten. Daarnaast kunt u de magnetron ook gebruiken voor het koken van bijvoorbeeld aardappels! Wanneer u bijvoorbeeld 500 gram aardappels op 900 of 1000 Watt in de magnetron laat garen, dan kunt u het gerecht al binnen 6 minuten serveren!

De combi-magnetron

De combi-magnetron is een ideale hulp in iedere keuken. Het grote voordeel van een combi-magnetron zijn de diverse functies die met elkaar te combineren zijn voor het versnellen van de bereidingstijd van uw gerecht. Tijdens de bereiding kunt u namelijk de magnetron- en ovenfunctie gelijktijdig instellen! Bovendien krijgen uw ovengerecht een krokante bovenlaag. U kunt dus in de combi-magnetron zelfs een hartige quiche of appeltaart bereiden! Als u een pizza wilt bereiden, dan is de pizzakrokantplaat een onmisbaar accessoire. Stel de magnetron- en grillfunctie in en u serveert op deze krokantplaat u een overheerlijke pizza!

Creëer een lijnenspel

Wilt u een mooi lijnenspel in uw keuken creëren? Dan biedt Pelgrim u diverse mogelijkheden! Combineer bijvoorbeeld magnetrontype MAG636 met oventype OKW696. Hierdoor ontstaat niet alleen een mooie lijn in uw keuken, maar heeft u alle kook- en bakfuncties bij elkaar! De magnetron MAG646 is te combineren met andere Best of Seven keukenapparaten. Met deze magnetron creëert u, samen met overige Best of Seven apparaten, een mooie lijn in uw keuken. Combineer boven of naast elkaar de Magnetron met een combi-magnetron en koffiemachine.

GEBRUIKSGEMAK

Qe magnetrons van Pelgrim kennen verschillende bedieningsmogelijkheden; draaiknoppen, druktoetsen of een combinatie van beide! Ook heeft u keuze uit een draai- of klepdeur. Magnetron MAG635 heeft een draaideur en de combimagnetron MAG694 heeft een klepdeur. De keuze voor een draai- of klepdeur hangt af van uw keuken en waar u de magnetron plaatst.

DE TECHNIEK VAN DE MAGNETRONS

Draaiplateau

Diverse magnetrons van Pelgrim hebben een draaiplateau, waar u schalen met verschillende afmetingen op plaatst. De afmeting van de schalen varieert per magnetron; van 0 24 cm tot zelfs 0 40 cm! Magnetron MAG675, MAGÓ89, MAG690,MAG691 en MAG646 hebben een draaiplateau dat u stil kunt zetten. Dit is ideaal om gerechten te bereiden in rechthoekige schalen! Daarnaast hebben verschillende combi-magnetrons géén draaiplateau. Hierdoor ervaart u extra schoonmaakgemak en u kunt met gemak grote ovenschalen in de magnetron plaatsen!

Aqua Clean

Magnetrons MAG694 en MAG695 hebben de speciale Aqua Clean functie. Wanneer u deze functie inschakelt, wordt het vuil aan de binnenzijde van de combi-magnetron losgeweekt! Aqua Clean scheelt u dus schoonmaaktijd en is extra hygiënisch!

Verschillende ovenfuncties

De combi-magnetrons van Pelgrim hebben naast de magnetronfunctie, eveneens verschillende ovenfuncties. Hieronder worden 2 magnetrons en hun verschillende functies toegelicht:

Combi-magnetron MAG694
Dit type magnetron heeft magnetronfunctie, hetelucht-, en conventionele ovenfunctie. De ventilator zorgt voor snelle circulatie  van warme lucht binnenin de magnetron.

Combi-magnetron MAG695
Deze magnetron is een meersystemen oven met magnetronfunctie, waarmee deze magnetron eigenlijk een volwaardige oven is! De meersystemen oven heeft turbo-hetelucht. Dit betekent dat rond de heteluchtventilator een ringvorming verwarmingselement is aangebracht. Dit element zorgt voor extra snelle circulatie van de warmte. Uw gerechten worden aan alle zijden daarom sneller bereid.

MILIEUBEWUST EN ENERGIEZUINIG

Dankzij de timer en verschillende vermogensstanden verbruikt u alleen de energie die u nodig heeft om een gerecht te ontdooien, op te warmen of te bereiden in de (combi-) magnetron. Per gerecht kiest u zelf dus de bereidingstijd en het vermogen; milieubewust en energiezuinig!