Pelgrim Ovens

Pelgrim biedt u een ruim assortiment van ovens met verschillende ovenfuncties. De conventionele oven is de meest functionele oven met onder-, bovenwarmte en grillfunctie, tenA/ijl de meersystemen oven zelfs een turbo-heteluchtfunctie heeft. Voor elke bakwens is er een perfecte oven leverbaar!

DE VERSCHILLENDE OVENSYSTEMEN

Conventionele oven

De conventionele oven is de meest traditionele oven in het Pelgrim assortiment. Dit ovensysteem heeft boven-, onder warmte en een grillfunctie. In de conventionele oven kunt u perfect brood, taart en quiche bereiden!

Hetelucht oven

In de hetelucht oven zorgt een heteluchtventilator in de oven voor het circuleren van de warmte. Op deze wijze worden uw ovengerechten perfect bereid.

Meersystemen oven

Dit ovensysteem heeft onder andere onder-, bovenwarmte en turbo-hetelucht. Rond de heteluchtventilator is een ringvormig verwarmingselement aangebracht. Dit extra element zorgt voor extra snelle circulatie van de warmte. Uw gerechten worden aan alle zijden daarom sneller bereid. U ervaart snelheid in bereiding!

Combinatie van ovensystemen

Er zijn zelfs ovens in het Pelgrim assortiment die verschillende ovensystemen met elkaar combineren. De draaideuroven OKW793 is voorzien van een hetelucht-/conventionele ovensysteem. Dus naast boven- en onderwarmte heeft de OKW793 een heteluchtventilator. Verschillende ovensystemen kunt u dus tijdens de bereiding van uw gerechten met elkaar combineren voor een nog sneller resultaat!

DE TECHNIEK VAN DE OVENS

Elke oventype heeft een specifieke techniek om het ovengerecht op perfecte wijze te bereiden. Welke bakwensen heeft U? Welke gerechten bereidt u regelmatig? Bent u liefhebber van de uitgebreide keuken of juist niet? Beantwoord voor uzelf eerst dit soort vragen, voordat u een keuze maakt voor een bepaald oventype. In het uitgebreide Pelgrim assortiment vindt u zeker een oventype die aan uw wensen voldoet!

Geforceerde mantelkoeling

Deze techniek in alle Pelgrim ovens zorgt ervoor dat de warmte van de oven niet in de naastgelegen keukenkastjes komt, maar de warmte wordt juist op verantwoorde manier afgevoerd! Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat de oven aan de voorzijde niet te warm wordt.

Programmeerbare elektronische klok

Diverse oven van Pelgrim hebben een programmeerbare elektronische klok, waarmee u de oven automatisch in- en uit kan schakelen. Daarnaast is een kookwekker verwerkt in deze elektronische klok!

GEBRUIKSGEMAK

Binnen het Pelgrim assortiment heeft u naast verschibnde oventypen, ook keuze op gebied van verschillende bedieningen. Wilt u eenvoudige bedieningsknoppen of juist geavanceerdere Touch-control bediening? Voor elke wens is een geschikte Pelgrim oven te vinden!

MILIEUBEWUST EN ENERGIEZUINIG

Diverse Pelgrim ovens hebben energielabel A;  de meest energiezuinige label en dus milieubewust!

KOOKPLAAT- OVEN COMBINATIES

Met een kookplaat-oven combinatie heeft u alle kook- en bakfuncties bij elkaar in uw keuken
De kookplaat bedient u met de bedieningsknoppen op de oven
Extra schoonmaakgemak op de kookplaat door het ontbreken van bedieningsknoppen
U heeft keuze uit verschillende typen kookplaat, die te combineren zijn met diverse ovens